En omtyckt frukostvariant

 

Hur varierar du din frukost?Häromveckan fick jag hem en kylväska från Alpro med deras fyra olika växtbaserade yoghurtvarianter, Mild & Creamy, och fyra burkar med olika topping. Alpro vill nämligen i sin senaste kampanj inspirera oss alla att variera sin frukost genom att variera yoghurtsmak och olika toppingar så att ingen dag blir den andra lik. Det är bara att blanda det man har hemma och tycker om och skapa sina egna favoriter.

En vinnande kombination med blåbärsyoghurt, flingor, blåbär och kokos

Filippa, som är den av mina barn som gillar och äter yoghurt till frukost varje morgon, och jag satte genast igång i morse och skapade en ny frukostvariant. Vi öppnade Mild & Creamy blåbär och hällde ner i skålen. Sedan valde vi bland olika goda toppingalternativ. Det blev blåbärsyoghurt toppad med Special K-flingor, amerikanska blåbär och kokos. Jag kompletterade även med glutenfri granola från Alara. Sååå gott! Till och med Gustaf som i vanliga fall inte gillar fick smaka av Filippa och han älskade det. Bara att göra en egen tallrik även till honom. Kul!

Undrar vad vi ska kombinera nästa gång?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *