Shazam

Shazam - här är svenska regissören David F Sandberg

Shazam – här är svenska regissören David F Sandberg

Igår hade jag förmånen att ta med familjen på galavisningen av storfilmen SHAZAM! Shazam har en svensk regissör, David F. Sandberg, bara det galet imponerande!!! Han har tidigare framför allt bara gjort småfilmer men lita på att ni kommer få se mer av David framöver! Det här var en av de första gångerna Shazam visas överhuvudtaget och tack vare den svenska regissören fick vi äran att vara bland de första att få kika. David fanns på plats vid visningen och höll en kort presentation av filmen. Inga mobiler fick användas under visningen vilket noga kontrollerades av stora män i svart. Inget material ska få komma ut i förhand. Recensera får man göra först på söndag.

Galavisning med några av godsakerna det bjöds på.

Galavisning med några av godsakerna det bjöds på.

Filmen handlar om att alla har en superhjälte inom sig. Det behövs bara lite magi för att locka fram den. Genom att skrika SHAZAM förvandlas 14-årige fosterhemskillen Billy Batson till den vuxna och rippade superhjälten Shazam. Med sina nyvunna krafter gör Billy precis vad varje tonåring skulle göra, har kul med dem. Men han måste snabbt lära sig hantera dem för att stoppa den ondskefulla Dr. Thaddeus Sivana.

Gustaf on stage!

Gustaf on stage!

Galavisningen var precis som en galavisning ska vara. Fullt med kändisar som idag mest verkar bestå av unga Youtubers. Jag kände inte igen en enda (kollar inte på Youtube – hallå jag är 40+!) men min son upplyste mig och verkade imponerad. Det bjöds generöst på olika godsaker som Barebells milkshake, godiset Smash, popcorn och läsk. Och självklart en ca 2 h lång film. Tack Wonderland event för en trevlig kväll!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *