Sista vågen för Skylanders Trap Team ute nu

Mina barn (och make) spelar en hel del spel, både på vårt Playstation och på någon av alla iPads eller iPhones. Barnen har genom året spelat mycket Skylanders och gör det än idag. Självklart spelar man mer när spelet är nytt, men som tur är kommer Skylanders regelbundet med nya spel och gubbar. Den 25 september kommer årets nyhet Skylanders: SuperChargers.

Sista vågen för Skylanders Trap Team ute nu!

Sista vågen för Skylanders Trap Team ute nu!

Men som ett sista ryck för Skylanders Trap Team släpps i dagarna nya Trap Team-gubbar. Fling Kong och Flip Wreck ansluter till resten av vännerna på Skylands. Även den mystiska och magiska figuren Enigma ansluter till det övriga gänget. De har elementen luft, vatten respektive magi.

Fling Kong, Flip Wreck och Enigma.

Fling Kong, Flip Wreck och Enigma.

Det var mycket glada barn som genast la beslag på gubbarna. Tyvärr skulle de precis gå och lägga sig när de upptäckte paketet, nu kan de knappt bärga sig tills de vaknar och kan sätta på spelet!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *