Skidåkning rockar

Det blev mycket skidåkning under vår vecka i Vemdalen, Björnrike. I år blev det dock bara slalom, ingen längd. De flesta dagar utom julafton åkte vi både på förmiddagen och eftermiddagen. Filippa kan nu åka i vilken backe som helst och Gustaf, som åkte för andra gången i sitt liv, lärde sig både svänga och stanna. Barnen lär sig verkligen snabbt. Båda gick självklart i skidskola, Filippa var en glidare och Gustaf en snöboll. Skidskoleveckan avslutades med en slalomuppvisning i bana, diplom-, märke- och t-shirtutdelning. Det är kul att vi nu kan åka tillsammans hela familjen.

Sista dagen valde jag att åka snowracer med Gustaf istället för slalom. Backarna var nämligen så isiga den dagen att det var svårt för honom att åka och inte mig emot, jag gillar inte isiga backar. Det var jättekul att åka snowracer. Backarna var branta så det gick i en himla fart.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *