Bok-Happy Meal 2014

Ett paket med god läsning

Det är säkert inte många med barn i åldern 0-12 år som har missat att Bok-Happy Meal äntligen är här. Mellan 17 oktober och 13 november ingår en bok när du köper ett Happy Meal påMcDonald’s. Bok-Happy Meal är ett samarbete mellan den läsfrämjande organisationen Läsrörelsen och McDonald’s alla restauranger. I år passeras en total upplaga på 15 miljoner barn- och bilderböcker sedan samarbetet inleddes 2001.

Årets titlar är Julia vill ha ett djur av Barbro Lindgren och Eva Eriksson, Sov nu, Vesta-Linnéa! av Tove Apelgren och Salla Savolainen, Kvällen när pappa lekte av Ulf Stark och Mati Lepp, Pelle hjälper en riddare av Jan Lööf, Lilla Lena är doktor av Åsa Karsin, När alla sover av Nicolai Houm och Rune Markhus, Örjan – den höjdrädda örnen av Lars Klinting och Rita och Krokodil på fisketur av Siri Melchior. Något för både lite yngre och äldre barn!

Bok-Happy Meal 2014Jag tycker ju att det är jätteviktigt att läsa för barnen och även att de läser själva. Därför tycker det här samarbetet är hur bra som helst och något jag gärna pushar lite extra för! Under dessa veckor besöker jag mer än gärna McDonald’s minst en gång i veckan så att vi får så många böcker som möjligt. Bra kombination – god mat (gör rätt val så är kan den dessutom vara både nyttig och god) OCH en god bok!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *