Smak och funktion

Som jag skrev om tidigare fick jag hem fyra olika funktionsteer från det nystartade företaget Functional Tea Of Sweden. Jag har nu testat och njutit mig igenom dessa fyra olika sorter. Först Digest, ett te som ska underlätta matsmältningen. Teet innehåller bland annat citrongräs, ingefära, fänkål och pepparmynta. Feelgood, ger en uppiggande känsla. Har en blandning av bland annat apelsinskal, fänkål, kryddnejlika och ginseng. No Stress som minskar ångest och stress. Den har ungefär samma blandning som Feelgood och innehåller bland annat kanel, apelsinskal, fänkål och kardemumma. Slutligen Relax som ger en avslappnande effekt men samtidigt ökar koncentrationen och innehåller lapacho, vaniljstång och naturliga smakämnen.

Min solklara favorit blev Relax. Jag älskade vaniljsmaken och tyckte verkligen att teet gav en avslappnande effekt. Samtliga teer hade en fin och unik smak jag inte har kommit i kontakt med förut. Mycket spännande blandningar med annorlunda kryddor och kombinationer. Det märktes också att det är fina råvaror som har använts i teerna. De är dryga och räcker länge.

Jag kan verkligen rekommendera dessa teer från Functional Tea Of Sweden. Det finns tio olika funktionsteer och jag är nyfiken på att testa fler sorter. Det finns flera som jag tror kommer bli personliga favoriter hos mig. Har du provat någon av dessa?

Ni ser väl min fina tesil med personlig text (Jessicas cup of tea) som jag köpt hos Amanda Egilson för ett par år sedan. Sååå söt! Med en fin tesil känns testunden extra lyxig!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *