Glädjespridande delikatesser

Jag och maken gillar att lyxa till det då och då. Vi är mycket för delikatesser och finmiddagar. Man behöver kosta på sig lite extra ibland, både i vardagen och till helgen.

Ni som följer min blogg vet att jag ibland beställer hem delikatesser i form av te, choklad och smaksatta popcorn från företaget Beriksson. Jag är stort fan till smaksensationen Pop Tea som innebär att man kombinerar gott te och karamelliserade popcorn som finns i massa olika smaker. Även te-chokladen Matcha är en höjdare och de spröda kakorna i olika smaker ska vi nästan inte tala om! Jag har även testat 2013 års chokladjulkalender från Beschle som verkligen inte gick av för hackor – vi njöt hela december!

Ett unikt mixologikoncept från Beriksson

Idag fick jag hem ett spännande mixologikoncept. Det består av de tre nya ört-, krydd- och fruktjuicerna från JuiceologyJoe’s ekologiska te i smaken The Earl of Grey, Joes & Sephs karamelliserade popcorn i två nya smakerna samt vykort med recept på drinkar baserat på teet och juicen (mer tips och inspiration till olika drinkar finns på Berikssons hemsida).

Säger bara WOW! Till helgen blir det stort test av detta nya koncept.

Juice från Juiceology

Teet vet jag redan håller hög kvalitet. Juicen är jag väldigt nyfiken på. Idén bakom Juiceology är att med hjälp av de bästa råvarorna och gedigen kunskap om doft och smak har man skapat juicebaserade premiumdrycker (har inget tillsatt socker) som fungerar lika bra som måltidsdryck som i en drink. Juicen finns i smakerna Äpple–lime–mynta, Mandarin–citrus–ingefära–kardemumma och Litchi–bär–basilika. Alla har olika sötma, syrlighet, kryddighet, fruktighet osv och detta redovisas i form av ett hjul på flaskan så man slipper köpa grisen i säcken.

Pop Tea i nya spännande smaker och kombinationer

De nya smakerna på de karamelliserade popcornen är Gin & Tonic och Macchiato/Whiskey. Nu är jag ingen spritfantast (tvärtom, gillar inte ens sprit i choklad) så dessa ska bli väldigt spännande att se om jag gillar.

Spännande ska det också bli att kombinera de olika komponenterna dryck och popcorn och se vad det ger för smakupplevelse. Det är ju kombinationen som är själva storheten och det unika i konceptet.

Visst blir man nyfiken? Det låter och ser så gott ut!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *