Smask smask – nyheter i godishyllan

Våren blev kort i år – äntligen är sommaren här! Här i Stockholm har vi och kommer ha några dagar (minst) framöver med sol och dryga 20 grader. Lovely! Årstidsskiftena innebär också nyheter i produkthyllorna och det gäller allt från kläder till mat och godis.

Idag fick jag hem några av Fazers sommarnyheter i godishyllan.

Lösviktsgodiset Cocosprickar känner vi väl alla till. Det är som bekant en chokladdoppad skumgodis toppad med cocos. Cocosprickarna ligger på topp-tio listan bland godiset i lösviktshyllan och varje år säljs ofattbara 350 ton Cocosprickar. Jag tar alltid minst ett par prickar när jag plockar godis till mig själv. Nu kommer prickarna för första gången på påse som komplement till lösviktsförsäljningen. Perfekt för dom som bara är ute efter Cocosprickarna.

Fazers nästa sommarnyhet är godissorten Tutti Frutti. Den kommer i två nya varianter. Dels Tutti Frutti Sour Island Mix, en påse med sura, fruktiga paradisdjur. Dels Tutti Frutti Mix, en traditionell blandning med Tutti Fruttis mest populära godis – det fruktiga originalet samt lakrits och skolkrita. Lakrits är verkligen trendigt – och gott!!!

Samtidigt som Tutti Frutti lanserar sina två nyheter i godishyllan har de också en kampanj Tutti Frutopia där man kan tävla om möjligheten att bli kung på en ö i Indiska Oceanen.Vinnaren får en resa till ön. Varje vecka kan man dessutom vinna flera andra priser. Låter som en tävling jag vill vinna!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *