Inspireras av nya barnböcker

Nya barnböcker från Rabén & SjögrenIdag var jag hos förlaget Rabén & Sjögren och inspirerades av ett gäng nya barnböcker som precis har kommit ut. Böckerna riktar sig till läsglada barn i åldrarna 6-9 respektive 9-12 . Jag har ju en 7-och en 10-åring så det är ju perfekt!

Självklart presenterades nya bokserien Sportskolan som jag redan har recenserat. Mycket populär läsning här hemma!

Böcker för barnslukaråldernRabén & Sjögren levererar!Några andra av nyheterna är Bea Uusmas omarbetade utgåva av boken Astronauten som inte fick landa, Cilla Jackert Vi ses i Obsan, Emi Gunér Ett väldigt bra litet djur, Lin Hallberg Det är jag som är Juni och sista delen om Mitzi av Mårten Sandén Mitzi, Iggy och Pop.

Författarna själva fanns på plats och pratade om sina böcker. Jag blev väldigt sugen på att läsa böckerna, givetvis tillsammans med barnen. Några fick jag med mig hem och jag hoppas mina barn också kommer gilla dom.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Lina skriver:

    Så trevligt 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.