Smurfarna är tillbaka – på vita duken och i Happy Meal

Den 6 september går äntligen filmen Smurfarna 2 upp på vita duken. Barnen (och även jag) har sett fram emot ytterligare en film med de tokiga små figurerna som inte är mer än tre äpplen höga. Den här gången utspelar sig filmen i Paris. Smurfarna har nämligen fått i uppdrag att befria Smurfan som blivit kidnappad av den onde Gargamel. Gargamel har fångat henne eftersom hon är den enda som kan fövandla Gargamels senaste onda skapelser ”Busar” till riktiga smurfar. Låter väl lovande?!

Till barnens stora glädje får man mellan den 30 augusti och 26 september en smurf som leksak i Happy Meal på McDonald’s. Det finns totalt 16 leksaker att samla på, 14 smurfar och två Busar. Vi svängde förbi McDonald’s i söndags och köpte två Happy Meal. Förutom den goda maten fick alltså barnen en varsin smurf. Filippa fick en Gammelsmurf och Gustaf fick en Partysmurf (?). De blev överlyckliga! Nu lär det garanterat bli tjat om fler McDonald’s-besök. De lär väl inte vara nöjda förens de har samtliga, men vi får försöka stå emot tjatet!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. dianasdrömmar skriver:

    Mysigt med smurfarna 🙂 kram Diana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *