Jag ska smaka på Stockholm

Den 6-8 september går eventet Taste of Stockholm av stapeln på Riddarholmen här i stan. Det är en gastronomisk fine dining festival med några av Sveriges bästa restauranger, kockar och sommelierer på plats. Några av kockarna kommer att visa upp sin matlagningskonst inför publik och man kan besöka någon av festivalens föreläsningar och dryckesutbildningar. Det finns provsmakningar, försäljning av böcker och råvaror samt självklart mat- och dryckesförsäljning hos restauranger av världsklass. Electrolux är huvudsponsor.

En svullen hälsena sätter stopp för min planerade medverkan i årets Tjejmil, men jag kan istället glädjas åt att jag faktiskt är en av de lyckliga som ska få smaka på Stockholm. Jag och Mattias har en varsin plats vid Electrolux Chef’s Table på lördag. Vi bjuds på en trerätters lunch av Klas Lindberg, Årets kock 2013, samt får ett varsitt VIP-paket till Taste of Stockholm med

– Electrolux fast track entrance, dvs gå för i kön för att komma in. Tillträde till festivalens alla aktiviteter i mån av plats.
– Ett glas champagne i Electrolux VIP Hospitality
– Priority seat i Taste Theatre, där en framstående kock berättar om sin mat och matlagningsteknik

Det låter ju onekligen som att jag kommer ha en fantastisk dag! Ses vi där?

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Guuud va kul – det hade ju vart drömmen att gå på !! Men jag får nöja mig med vår dejt om 2 v – DET ser jag fram emot 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *