Sommargott från Beriksson

Sommargott från Beriksson

Sommargott från Beriksson

Så här till sommarens alla fester, goda grillmiddagar och ledighet har jag passat på att fylla upp förrådet med lyxigt sommargott från distributören Beriksson. I sin webshop har Beriksson ett fantastiskt utbud av choklad, oljor, dryck, te och kaffe från återförsäljare som erbjuder produkter av hög kvalitet, med extra fin smak och som kommer i fina förpackningar. Produkterna kan också köpas hos utvalda återförsäljare. Den här gången bestod min order av några nya, spännande produkter men även ”vanliga” riktigt fina chokladkakor i olika smak från ett par av mina chokladfavoriterOmnom och Rococo, som jag har testat tidigare. Det är skillnad på choklad och choklad. De här är visserligen något dyrare men man får också mer smak och choklad för pengarna.

Måsägg från Rococo

Måsägg från Rococo

Förutom chokladkakor finns i Rococos sortiment sedan i påskas nyheten mås- och vaktelägg förpackat i fina tråg med vackra omslag. Jag beställde hem måsäggen som jag hört och läst så  mycket gott om. Ett par ägg åkte slank genast ner i magen! De har en krispig yta, ett lager av mörk choklad och en härligt krämig fyllning bestående av saltad kola. Otroligt smakrikt och gott. Att det ryms så mycket smak i ett litet ägg!

Raw bars från Squirrel Sisters

Raw bars från Squirrel Sisters

Från Squirrel Sisters kommer rawbars i tre olika smaker, Chocolate Brownie, Raspberry Ripple och Coconut Cashew. De innehåller bara naturliga råvaror, är vegan, raw, paleo, har högt fiberinnehåll och innehåller inget tillsatt socker. Perfekt när hungern smyger sig på, före eller efter träning eller som gott och nyttigt mellanmål.

Rödbetsketchupen från The Foraging Fox

Rödbetsketchupen från The Foraging Fox

Ketchup är en stapelvara hemma hos oss. Heinz är vårt favoritmärke. Visst, ketchup är inte världens nyttigaste tomatsås men gott och förhöjer allt från korv, hamburgare till pyttipanna. När jag såg Rödbetsketchupen från The Foraging Fox insåg jag att det finns hälsosamma ketchupvarianter. Rödbetor är en riktigt bra källa till magnesium, järn, antioxidanter, vitamin A, B6 och C och kalium. De kan motverka demens, sänka blodtrycket, öka fertilitet och förbättra prestation och uthållighet. Beetroot Ketchup innehåller dessutom inte alls så mycket socker som vanlig ketchup gör. Finns i varianterna original och het. Ketchupen har fått flertalet priser och nomineringar.

The Pembrokeshire Beachfood Company

The Pembrokeshire Beachfood Company

Vi försöker äta mycket fisk och då tyckte jag att produkterna från The Pembrokeshire Beachfood Company kunde vara ett roligt inslag. Jag har valt Mermaid Confetti som är en blandning av havssalt och purpurtång samt The Welshman’s caviar som är en vegetarisk kaviar av purpurtång. Saltblandningen kan användas som vanligt salt och som topping för att höja smakerna på vilka maträtter som helst. Den vegetariska kaviaren kan användas för att krydda fisk- och skaldjur, i en somrig skaldjurssallad eller blandat tillsammans med gott smör, lite rivet citronskal och finhackad grön chili till ett fantastiskt tångsmör som passar perfekt till ugnsbakad eller grillad fisk, på knäckebrödet till silltallriken. Vi testade att äta kaviaren som den är direkt från burken. Smakar som sushi och är perfekt som ett nyttigt snacks!

Naturlig dryck från Resville

Naturlig dryck från Resville

Sist men inte minst behöver vi något gott att dricka. Valet föll på Resville som gör hälsosamma produkter med endast naturliga ingredienser. De har allt möjligt gott i sitt sortiment som till exempel honung, marmelad, senap och dryck. Drycken finns i flera olika smaker. Jag tyckte Äppelmust samt Rabarber/honung lät lockande. Blir perfekta att servera en solig och varm dag!

Hur laddar du upp inför sommaren?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *