Sportlovsmys med filmer för hela familjen

Det råder sportlovsfeber i Sverige. Just nu har mellansverige, där Stockholm såklart ingår, sportlov. Mina barn kommer gå på fritids respektive klubben måndag till onsdag. Barnen tar ingen skada, de ska hitta på fullt med roliga aktiviter på dagarna. På torsdag tar jag halva dagen ledigt och sedan är jag ledig hela fredagen. Tillsammans ska vi njuta av en härlig hotellnatt och olika äventyr tillsammans, jag och barnen. Förhoppningsvis får alla lediga fint väder och kan vara ute och njuta av sol och kanske snö på vissa delar i landet. När orken tryter är sportlovsmys med filmer för hela familjen en trevlig aktivitet.

Sportlovsmys med filmer för hela familjen

Sportlovsmys med filmer för hela familjen

Nya spännande filmer att njuta av när barnen sover

Nya spännande filmer att njuta av när barnen sover

Nu i februari har Scanbox släppt flera intressanta filmer. Vad sägs till exempel om den tecknade filmen Trenk, den lille riddaren? Den handlar om den fattige bondpojken Trenk som drömmer om att bli en riktig riddare och slåss i stadens tornerspel. Utmärkt familjefilm. När barnen har lagt sig eller är ute och kastar snöbollar kanske två psykologiska thrillers passar? I Return to sender följer vi en kvinna som kämpar för att komma vidare med sitt liv efter en brutal våldtäkt. Trots varningarna från hennes omgivning bestämmer hon sig för att leta reda på våldtäktsmannen. Eller den hyllade The Gift som handlar om ett medelålders par som springer på en gammal bekant som till en början verkar både trevlig och sympatisk. Men han blir snabbt allt mer påträngande och dyker upp oinbjuden allt oftare. Det visar sig snart att en chockerande hemlighet ligger begraven som ställer parets liv på ända. Är man mer sugen på ett känslofyllt drama så kan jag verkligen rekkommendera Fathers and Daughters med Russell Crowe i rollen som en far kämpandes för vårdnaden om sin dotter. Tårdrypande och rörande som bara den!

Jag älskar film både på bio och hemma. Att få drömma sig bortanför sin egen sfär och upptäcka nya spännande världar, action och vara med om äventyr långt ifrån den verklighet man själv befinner sig i.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.