Stressa ner och fokusera

I dagens stressade samhälle är det sällan jag tar mig tid att verkligen stressa ner och fokusera. Det är jäkt och stress från tidig morgon till sen kväll. Jag försöker klämma in så mycket jag bara hinner på den korta tid man trots allt har på sig. Tyvärr är det ofta sömnen och de lugna stunderna som får stryka på foten. Inte bra alls, jag vet.

Noa RelaxationNu har jag hittat den perfekta drycken som ska hjälpa mig sätta P för detta. Noa Relaxation heter den och är en helt ny dryck där man har blandat den senaste forskningen med 1000-åriga traditioner. Resultatet är en produkt som bidrar till minskad stress, ökad mental förmåga, koncentration och minnesfunktion. I motsats till energidrycker blir man av Noa Relaxation alltså skarp i huvudet men lugn i kroppen.

Stressa ner och fokuseraNär Noa skapades plockades allt som är artificiellt, allt som är giftigt och allt som skapar en dåsighet bort. Det som återstod var citronmeliss och grönt te-extrakt med L-theanin (en flaska motsvarar 15 koppar grönt te) och det är alltså dryckens aktiva substanser. Drycken är lågkalori och helt fri från koffein. NOA Relaxation finns än så länge i smakerna Fläder & Rabarber, Vildäpple & Krusbär samt Blåbär & Björksav. Rek pris är 35 kr och drycken finns att köpa på utvalda ställen i Sverige.

Noa Relaxation i två olika smakerJag ska genast kyla mina flaskor så det blir riktigt kalla och härliga. Sedan ska jag tända mig en brasa, sätta mig i favoritfåtöljen, bara ta det lugnt och njuta av stunden!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *