Det ska vara enkelt att äta nyttigt

Det ska vara enkelt att äta nyttigt

Det ska vara enkelt att äta nyttigt

Hälsan och hur vi mår påverkas av många olika faktorer. Bra och sunda levnadsvanor är en del. Fysisk aktivitet sätter fart på positiva krafter i kropp och själ. Maten är en del. Vad du äter, hur mycket och hur ofta du äter olika livsmedel påverkar både hälsan och prestationsförmågan, på kort och på lång sikt. Ohälsosamma matvanor och för mycket stillasittande bidrar till att vi blir sjuka och dör för tidigt. Vad gäller rörelse brukar man säga att all rörelse är bra. Man måste börja någonstans. Samma med kosten. Små förändringar kan göra stora skillnader i längden. Det ska vara enkelt att äta nyttigt.

Rött råris med gröna linser, quinoa, brunt råris & pumpafrön

Rött råris med gröna linser, quinoa, brunt råris & pumpafrön

Just nu råder en stark hälsotrend i Sverige. Det kommer fler och fler aktörer på marknaden som vill underlätta för oss som vill äta nyttigt. Fredrik Paulúns produkter är en av dessa. Paulún erbjuder ett enkelt sätt äta god, bra och välbalanserad mat oavsett vilken måltid det gäller. I sortimentet av Paulúns produkter finns bland annat Supergranola, Supermüsli, Supergröt, Superlunch soppor, Supersmoothies och Superjuice. Nu kommer ytterligare en produkt, Paulúns Supermix som är en sorts risblandning.

Råris med black eyed beans, quinoa & solrosfrön

Råris med black eyed beans, quinoa & solrosfrön

För att ge oss möjligheten att äta nyttigare och mer vegetariskt utan att behöva dra ner på proteinet innehåller Paulúns Supermix extra protein från till exempel rött råris, mungbönor, linser och frön. Mixen är rik på fiber och innehåller endast naturliga råvaror. Den är en bra bas för en vegetarisk måltid eller ett hälsosamt alternativ till vanligt ris och pasta. Perfekt att servera till en bit halloumi, kött, kyckling eller lax.

Rött råris med mungbönor, mathavre, brunt råris & solrosfrön

Rött råris med mungbönor, mathavre, brunt råris & solrosfrön

Supermix lanseras i tre smakvarianter:

  • Rött råris med gröna linser, quinoa, brunt råris & pumpafrön
  • Råris med black eyed beans, quinoa & solrosfrön
  • Rött råris med mungbönor, mathavre, brunt råris & solrosfrön

Jag älskar alla dessa fyndiga, hälsosamma livsmedel som ploppar upp på marknaden nu. Supermixen ska bli mycket intressant att testa och jag har redan massor av idéer på maträtter där blandningen ska ingå.

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *