Stort sug – passa på innan det är försent

Oj, vilken härlig respons det har varit på erbjudandet om att köpa ett par anti-shake tights från Röhnisch och få ett par hipsters och fri frakt på köpet när ni använder kampanjkoden 3SK. Ni är många där ute som behöver förnya träningsgarderoben så här inför hösten och kanske ännu fler är sugna! Erbjudandet gäller ju till och med 23e september eller så långt lagret räcker, men efterfrågan har varit så stor att erbjudandet nu utvidgas till att gälla antingen hipsters eller stringtrosa, plus gratis frakt såklart.

Allt du behöver göra för att nyttja detta erbjudande är att beställa ett par valfria anti-shake tights. I din beställning lägger du sedan till ett par hipster eller stringtrosa i valfri färg/storlek. Du måste lägga ett par trosor i varukorgen, annars är det inte säkert att du får med trosorna i beställningen. Dina hipsters/stringtrosa och fri frakt får du via denna unika kod som måste uppges i kassan vid köpet – koden är 3SK.

Kampanjen gäller alltså tom 23e sept och kan utnyttjas på Rohnish.se samt Röhnisch Brand Store på Norrlandsgatan 21. Erbjudandet gäller som sagt så långt lagret räcker! Happy shopping!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.