Bli glad av Röhnisch SS15

Härliga pastellfärger till vår och sommar 2015Visst höjs träningsmotivation rejält när man införskaffar sig nya träningskläder?! Det blir en nytändning och kick i rumpan. Det är alltid kul att träna i något nytt. Man känner sig läcker och på gång!

Nya mönster och färgerMöt våren med fräscha blommorVi är många som har en svart basgarderob vad gäller träningskläder och till detta några väl valda färgklickar. Vi vill ha färg men inte synas och sticka ut för mycket. Gärna vara en i mängden men ändå inte.

PR-ansvariga Isabel Öhrn visar upp vårens shapetights med nytt mönster och markerad rumpaLyft fram rumpan i nya shapetights i färgen FlamingoSjälv älskar jag färg och mina utvalda färgklickar. Därför blev jag så glad när jag spanade in  sportklädesföretaget Röhnisch nya vår- och sommarkollektion. Underbara härliga färgklickar som nya rosa färgen flamingo, marinblått, grönt, vitt och självklart en hel del svart. Pastellfärger helt enkelt, som hör vår och sommar till. Som vanligt när det kommer till Röhnisch är det underbara kvinnliga detaljer på plaggen samt snygga mönster. I år är det lite extra fokus på att lyfta fram rumpan. Färg och mönster går igen i bad-kollektionen.

Kvinnliga detaljer som spetsÄven under går färgerna igenJag blev stormförtjust i flera av plaggen och längtar därför redan nu lite extra tills vår och sommar är här. Då blir det till att lysa upp din träningsvardag!

En underbar start på dagen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *