Supergod alkoholfri drink

På fredagar brukar jag och Mattias alltid ta en drink, en öl eller en cider och lite chips innan maten. Den här fredagen skulle vi äta hämtmat till middag. Jag anmälde mig som frivillig chaufför och fick stå över alkoholen. Men en drink kan man självklart dricka ändå. Jag gjorde en supergod alkoholfri drink. Såg receptet på Vitamin Wells instagram tidigare under dagen och hade köpt hem nödvändiga ingredienser. Morning ride kallar de drinken. Självklart sockerfri och alkoholfri.

Vitamin Well gav inga exakta mått på de ingående ingredienserna. Jag fick därför höfta. Till nästa gång ska jag skriva ner exakta mängder. Drinken blev verkligen supergod. Fräsch, god och uppfriskande! Rekommenderas!

Supergod alkoholfri drink

Supergod alkoholfri drink

Morning Ride.

Morning Ride.

Morning ride

Frysta jordgubbar
Fryst passionsfrukt
Frysta blåbär
Witamin Ride Ananas/Grape
Is

Stoppa ner allt i en kraftfull mixer. Mixa slätt. Häll upp i fint glas och garnera!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *