Frill Nutty Caramel

Frill Nutty Caramel.

Frill Nutty Caramel.

Jag älskar glass! Mjukglass, paketglass, isglass, med eller utan fyllning, nyttig eller onyttig, med eller utan topping. Glass är helt enkelt gott! Min absoluta favorit är mjukglass. Sedan ligger Tip Top och Daimstrut högt upp på listan. Och Magnum såklart. Frill är också en av mina favoritglassar (eller Frozen smoothie eftersom den inte får kallas glass). Att den är nyttig är bara en bonus. Äter den som den är med eller utan topping, använder som topping på pannkakor, våfflor och efterrättspajer eller använder den som bas i tex en smoothiebowl. Min favoritsmak är, eller ska jag säga var, Refreshing Green. Nu finns en helt ny smak ute som har tagit över förstaplatsen, Frill Nutty Caramel.

Glassen är toppad med goda, rostade nötter.

Glassen är toppad med goda, rostade nötter.

Den nya smaken, Nutty Caramel, är en kola- och jordnötssmakande glass som innehåller bland annat kikärtor, banan och kokosnötsgrädde. Nötsmaken kommer från rostade jordnötter, rostade hasselnötter och makadamianötter. Nötsmaken förhöjs av kardemumma, vanilj och kolaextrakt från bland annat fermenterade druvor. Sötman kommer från dadlar.

Galet gott!

Galet gott!

Otroligt smakrik och bara sååå gott!! Kola- och jordnötssmaken är fantastisk! De hackade, rostade nötterna på toppen bidrar med ett härligt crunch till den krämiga konsistensen. Ingen annan topping behövs faktiskt. Glassen är perfekt i sig själv. Jag älskade den! Barnen tyckte också den var supergod. Till och med Gustaf som inte gillar någon av de andra smakerna. Det säger allt! Det här kommer helt klart bli en sommarfavorit!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *