Ta’t lugnt

Ta’t lugnt, ta en … Ja, vem kan inte denna slogan?! Självklart lyder den aktuella slogan, Ta’t lugnt, ta en Toy. De flesta vuxna svenskar känner väl till detta! På 1960- och 1970-talen var tuggummit en storsäljare både i Sverige och i Norge och man sålde 600 – 700 ton tuggummi varje år. Under 1990-talet tillverkades ett par hundra ton tuggummi om året men 1998 upphörde produktionen på grund av hårdnande konkurrens, framför allt från sockerfria tuggummin. Lanseringen av sockerfria Toy lyckades inte. I februari 2011 nylanseras Toy, nu i sockerfritt format. Den finns i smakerna peppermint och spearmint.

Nu lär jag väl bli populär hos min kära make. Med posten idag fick jag nämligen hem 25 paket (!!!) Toy peppermint. Detta tack vare en tävling jag var med i på Facebook på Toys hemsida. Jag skrev in och berättade om en pinsam händelse där uttrycket ”Ta’t lugnt, ta en Toy” passade in. Jag vann tröstpris och 25 paket tuggummi är verkligen inte fy skam (första pris var en årsförbrukning av Toy)! Själv föredrar jag egentligen frukttuggummi, men jag kan väl offra mig på några paket 🙂 !

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.