Fredagens delikatessinköp

Idag gjorde jag ett besök på Delikatessgrossistens lager och butik inne i centrala Stockholm. Jag fick en guidad visning av Kent, en av de två grundarna av företaget. I själva butiken finns så mycket gott att köpa. Idag köpte jag med mig tryffelsmör och en ekologisk fikonmarmelad.

Jag fick också med mig två fina produkter hem att testa. En olivolja, Vabro Bourbon del Monte. Det är en ekologisk, ofiltrerad olivolja från Siena. Den beskrivs som pepprig och gräsig med kronärtskocketon. Utmärkt salladsolja men funkar också att steka med. Sedan fick jag med mig en parmesanost, Cantarelli Parmigiano Reggiano Di Collina, lagrad 30 mån. Den beskrivs som en av de bästa parmesanostarna. Just olivolja och parmesanost är två produkter som jag använder mycket i min matlagning och de kommer verkligen komma till användning.

 

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *