Satsa på sig själv

Min kära kompis Charlotte frågade mig en dag hur mycket pengar jag egentligen lägger på mig själv. Svaret blev väldigt lite. Jag har satsat mer på att lägga pengarna på barnen och familjen. Hon fick mig att förstå att det är viktigt att också själv unna sig något. Vilken klok kvinna hon är.

Igår tog hon mig därför i handen och tillsammans gick vi iväg till hårsalongen EnvyMe. Där unnade vi oss en varsin hårförlängning. Jag som har tappat en del hår efter min viktminskning och numera har ganska tunnt hår kunde därför sätta in 75 extensions. Det kostade en slant, men resultatet blev kanonbra. Jag fick tjockt, långt hår där löshåret helt smälte in i mitt egna hår. Jag passade samtidigt på att plocka ögonbrynen vilket öppnade upp mina ögon på ett fint sätt.

Jag tycker fortfarande att jag ser förskräcklig ut efter min viktnedgång, men hårförlängningen och ögonbrynsplockningen har fått mig att känna mig vackrare och gör det lättare att tycka om mig själv och kämpa på för att gå upp i vikt ännu mer. Jag känner att jag närmar mig målet mer och mer, men det är ändå en bit kvar till mitt ”gamla” rätta jag. Förhoppningsvis ger denna investering mig den extra motivationen jag så väl behöver! (sen behöver jag även alla er därute också, ert stöd och kärlek betyder mycket för mig, puss till er alla)

Så här såg jag ut för 3 år sen. Kul att konstatera att mitt hår var långt och tjockt då. Förhoppningsvis växer det ut igen nu när jag frisknar till!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. En bloggläsare skriver:

    Åh vad fint!!!

  2. Josephine skriver:

    De gjorde du verkligen rätt i! Man får inte glömma bort sig själv. För utan en själv kan man ju inte göra något för andra 🙂 Hoppas allt är bra med dig! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *