Och mindre lyckat experiment

Igår lyckades jag mycket bra med mitt experiment av julvörtsbak. Idag experimenterade jag med middagen med mindre lyckat (=läs misslyckat) resultat. Jag har för första gången misslyckats när jag använt min Crock-Pot. Jag la helt enkelt ner skivor av fläskkarré och bara kryddade dessa. Körde sedan på låg värme i 5 timmar. Köttet blev torrt och det krävdes mycket sås för att plåga i sig så att man blev mätt. Till detta serverade jag ugnsbakade grönsaker och rostad grönkål. De ugnsbakade grönsakerna och grönkålen gick i alla fall att äta och var jättegoda.

En slutsats är att Crock-Pot kräver större köttstycken eller vätska av något slag för att det inte ska bli torrt. Jag har i alla fall lärt mig något av denna misslyckade middag. Alltid något…

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *