Tävla – Hur mycket vet du om spelen på 00-talet

Som jag tidigare har berättat har vi massor av olika typer av spel hemma. Det är brädspel, dataspel, Playstation 3, Playstation 4, spel på iPhone och spel på iPad. Och sen diverse tillbehör till alla spel som mickar, rattar, figurer, portaler…

Hur mycket vi spelar går i vågor. När ett nytt spel har köpts in blir det såklart en spelpeak för att sedan långsamt dala tills nästa nya spel köps. Spelandet blir en sorts avkoppling och förströelse. Det är skönt ibland att bara koppla bort vardagens stress och istället ge sig in i en annan värld.

Spel behöver inte vara fördummande. Det finns massor av bra strategispel och sk lärande spel som ger både kunskap och insikt! Krigsspel och bilspel ger jag inte mycket för men smaken är som baken…

Nu kan du åter testa om du är en riktigt spelnörd. Den här gången ska du testa vad du minns från spelen på 00-talet. Lyckas du lista ut vilka saker som hör till vilka spel har du chansen att vinna ett exklusivt hembesök av Sony Game Truck. Orvar och hans Sony-team kommer hem till dig och installerar det senaste inom gaming och bjuder på god mat. Kolla uppmärksamt på filmen och maila sedan in dina svar till sonygametruck@sonymobile.com.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.