Klart mamma också ska ha

Vet ni, jag älskar adventskalendrar, både fysiska och de som går på tv och radio! Adventskalendrar hör verkligen december och julen till. Jag har dock känt att det kanske inte lämpar sig att köpa en chokladkalender, Lego-kalender eller liknande till mig själv. Jag är ju ”vuxen” och ska klara av väntan på jul och godis kan jag äta när jag vill. Jag har ett välfyllt godisförråd och skulle det ta slut kan jag bara gå till affären och köpa mer. Adventskalendern på tv ser jag dock på och lyssnar även på kalendern på radion, det är en självklarhet för mig – kan alltid skylla på att jag måste ha koll på vad barnen ser och lyssnar på!

En paketkalender till mig själv!Igår landade dock min alldeles egna paketkalender i brevlådan. Den består av 6 guldiga paket och kom från självaste McDonald’s. Paketen innehåller värdecheckar på de nya juliga rätter som serveras på McDonald’s från den 2 december. Vi får testa burgarna Christmas Cheese, Holiday Chicken och Santa’s Tasty McWrap. Blir troligen ett McDonald’s-besök redan till helgen!

Ni vet väl att ni också bjuds på en gratisprodukt på McDonald’s restauranger varje dag fram till och med 24 december?! De har en digital julkalender i sin app som är gratis att ladda ner. Igår var det en gratis läsk och idag gratis chili cheese. Tyvärr har jag inte haft vägarna förbi någon restaurang dessa dagar, men jag har 22 chanser kvar!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Lina skriver:

    Mums vad gott 🙂

  2. Jag älskar med julkalendrar, kommer nog aldrig sluta titta eller köpa till mig själv 😉

  3. Life of Johanna skriver:

    Finns många julkalendrar nu för vuxna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *