TÄVLING – vinn biobiljetter till biofilmen The Expendables 3

The Expendables 3

I morgon den 13 augusti har storfilmen The Expendables 3 biopremiär. Igår var det stor galapremiär här i Stockholm men tyvärr kunde jag inte gå.

Filmen handlar som vanligt om Barney, Christmas och resten av teamet. Här möter de Conrad Stonebanks som för många år sedan var med och grundade The Expendables med Barney. Stonebanks blev därefter en hänsynslös vapenhandlare som Barney var tvungen att döda. Det gick dock inte som han tänkt sig. Stonebanks som överlevde gör nu allt för att avsluta The Expendables. Barney beslutar att han måste bekämpa gammalt blod med nytt och tar in en ny era av Expendables-medlemmar som är yngre, snabbare och experter på ny teknik. Det senaste uppdraget blir en hård sammandrabbning av klassisk old-school-stil kontra högteknologi i Expendables mest personliga strid hittills.

I rollerna ser vi bland annat Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li och Antonio Banderas.

Det här är helt klart en film som min man kommer att älska! Själv är jag mer skeptisk men jag ska självklart ge den en chans. Även du har nu möjlighet att få se The Expendables 3 på bio. Tre (3) lyckliga vinner två biljetter vardera till denna film. Det du behöver göra för att ha chans att vinna är att i en kommentar till detta inlägg berätta vilken film du såg senast på bio samt motivera varför just du ska vinna biobiljetter till denna film. Du får gärna gilla Noble Entertainment på Facebook och dela detta inlägg på din Facebook-sida eller länka till den på din blogg. Tävlingen pågår till och med onsdag 20 augusti kl 20:00. Glöm inte att ange email-adress så att jag kan komma i kontakt med dig om du vinner. LYCKA TILL!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

10 svar

 1. Åsa H skriver:

  Hobbit tror jag att det var,
  har bara suddig minnen kvar !
  En film med massa action-killar,
  det är säkert nåt jag gillar !

 2. Joi skriver:

  Hehe det var pettsson & Findus. Det är de enda filmerna man får se idag. Barnfilmer. Men skulle jag vinna dessa då skulle jag skicka iväg min karl att se den med min storebror. De har sett de andra tillsammans och har haft nedräkning till denna!!

 3. Jessica Olofsson skriver:

  Det var nog Postis Pär. Nej jag var ju på Guardians of the galaxy med sambon, men innan det var det nog Barnfilm för hela slanten. Jag skulle vilja vinna för att ge min sambo en överraskning känns som om det mest är barnen som får. Så en kväll med sambon vore inte fel

 4. Sandra skriver:

  Den senaste film jag såg på bio var Förr eller senare exploderar jag! Gud, så bra den var!
  Jag såg den tillsammans med en god vän, men om jag vann biljetter till The Expendables 3 skulle jag definitivt ta med mig min man! Det är verklig nostalgi att se dessa äldre skådespelare och efter denna sommaren med flyttkaos och nytt hus, hade det varit sååå välbehövligt att få fly vardagen några timmar, utan barn, tillsammans med mannen!

  Gillar Noble Entertainment på FB sedan tidigare och har även delat på FB i namn Sandra Skoog.

  Kram!

  Mvh
  Sandra Skoog
  sandra77skoog@gmail.com

 5. Sanna skriver:

  Den senaste filmen jag såg på bio var Sex Tape som var riktigt bra. Det blev mycket skratt både hos mig och killen som jag dejtar/träffar, och vi hade verkligen en toppen kväll ihop.

  Den här filmen skulle jag super gärna vilja se också, och gärna bjuda med mig lite trevligt sällskap i form av brorsan som jag tror skulle älska den här filmen. Det skulle dessutom vara riktigt trevligt att få hitta på något ihop nu innan skolan drar i gång för honom och livet kommer tillbaka i det gamla vanliga rutinerna.

  Gillar Noble Entertainment på FB sedan tidigare och har även delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 6. Fröken M skriver:

  haha… jag får väl erkänna att jag har lite samma ”känsla” inför den här filmen som dig.
  Förväntningarna är inte direkt stora – Men jag VET att mannens åsikt är en helt annan.
  Därför hoppas jag på en stor portion tur så att jag kan få bjuda honom på bio 🙂

  Senaste filmen jag såg var Pettson och Findus.
  – En annan film som inte direkt kvalade in på min topplista bland filmer.
  Men Viggo ÄLSKADE den och då är även jag nöjd och glad !

  Gillar och delar på FB – Michaela Ambjörnsson

  Ha en skön dag fining !!
  KRAM

 7. Nadia Walaf skriver:

  Senaste filmen jag såg på bio var Die Hard 4.0, så det var ett tag sedan man fick se action på vita duken…

  Gillar och delar på facebook. Hoppas man kan ha lite tur nu, så man kan gå på ”dejt” med sambon…

 8. Lina skriver:

  Senaste filmen jag såg på bio var nog tingeling och piratfen 😉 long time ago… Skulle vilka vinna dessa biljetter och ge till min svägerska & C som är då gulliga mot O jämt! De behöver egen tid ihop sen de fick barn 🙂

 9. Aleksandra Durowicz skriver:

  Senast filmen jag såg på bio var 22 Jump Street och den var helt underbar. Jag förtjänar att vinna för att jag älskar att gå på bio och det skulle göra mig så himla glad att gå på denna film. Jag skulle ta med mig min styvpappa för att han älskar sådana filmer som The Expendables 3!

 1. augusti 21, 2014

  […] Tävlingen om att vinna biobiljetter till filmen The Expendables 3 är nu avslutad. Jag har utsett tre vinnare som vinner två biljetter vardera. De lyckliga vinnarna är Åsa H, Jessica Olofsson och Nadia Walaf. Stort Grattis till er. Vinnarna är kontaktade via mail. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *