Låt det bli My Day

Ni som läst min blogg ett tag vet att jag är mycket förtjust i konceptet som bland annat Live It erbjuder. De erbjuder presentboxar med olika inriktning, typ spabehandlingar, fallskärmsflygning, ost- och vinprovning. Jag fick en box i 40-års present och en i julklapp. Jag har dessutom gett bort Live It-boxar på flera olika födelsedagsfester jag har varit på under året. En mycket uppskattad present! Att få en upplevelse och unna sig något extra gillar de flesta.

När vi bjöd några kompisar på middag i helgen fick vi en riktigt fin ”värdinne”-present. Det var en upplevelsebox från företaget My Day (som tillhör Live It-koncernen). De erbjuder också upplevelser levererade i en fin ask. I asken finns en medföljande bok där de aktiviteter man kan välja på presenteras på ett tydligt sätt.

Vilken toppenpresent till familjen som har allt! De hade köpt boxen på Coop, men den finns även att köpa på Statoil, OKQ8, Direkten, Engla, SKHLM och Live It.

My Day erbjuder huvudkategorierna smak, hotell, relax och familj och sedan två underkategorier efter pris. Köparen betalar och väljer kategori och mottagaren får sedan välja bland de upplevelser som ingår inom den valda kategorin.

Presentboxen vi fick var inom kategorin familj och underkategorin Äventyr för en familj. Åh, vad många roliga och unika aktiviteter vi kan välja på att göra runt om i vårt avlånga land, tex guldvaskning, tur på snöskor, grottvandring, gäddsafari, svampskola och dagstur på dressin. Synd att vi bara får välja en aktivitet. Men vi sparar boken och den blir perfekt som inspirationskälla inför den kommande semestern. Inte visste jag att det fanns så mycket roligt man kan göra med familjen! Det finns verkligen något som passar alla.

Vi har hela familjen tillsammans kommit fram till att vi ska till Alborgen Äventyrshus i Gävle. Alborgen är ett stort hus fyllt med spännande och roliga upplevelser för äventyrslystna i alla åldrar. Det är ungefär som Fångarna på fortet. Man ska lösa celler och det krävs att hela familjen samarbetar för att klara cellen. Det låter hur kul som helst! Vi kommer åka dit en helg framöver och självklart kommer en rapport!

Jag kan verkligen rekommendera att köpa en upplevelsebox från My Day. Det kommer garanterat att uppskattas och är den perfekta presenten till den som har allt och en perfekt gå-bort-present (eller varför inte köpa en box till dig själv)! Brukar du ge bort upplevelser?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *