Jag tar igen

Jag älskar godis. Choklad i synnerhet. Vem gör inte det liksom?! Att choklad, och då mörk choklad i synnerhet, är bra ut ett hälsoperspektiv är bara bonus! Forskning visar att en bit av den mörka chokladen varje dag faktiskt sänker blodsockret och kolesterolvärden.

Tyvärr missade jag den årliga bak- och chokladfestivalen här i Stockholm tidigare i oktober. Jag hade för mycket både på jobbet och på hemmafronten så det hanns inte med. Då får jag helt enkelt skapa mig min egen chokladfestival som kommer äga rum hemma hos mig.

Redo för chokladfestival på hemmaplanJag surfade in på min favorit Beriksson och klickade hem några riktiga godbitar. Beriksson kom jag i kontakt med på bak- och chokladfestivalen för ett par år sedan och jag har riktigt bra erfarenheter av både utbud och service. De erbjuder smakupplevelser från såväl klassiska som nyskapande produkter, allt av bästa kvalitet.

Te och choklad av högsta kvalitet från Beriksson

I mitt paket ligger choklad från isländska Omnom, prisbelönad choklad från Gardini, krämig fransk chokladtryffel från Mathez, chokladklubbor från Sabadi för att kunna göra riktigt god varm choklad nu när hösten är här samt självklart ekologiska teer från prisbelönta Joes Tea.

Nu startar chokladfestivalen hemma hos mig. Du är välkommen 🙂  Har du inte möjlighet att komma så oroa dig inte – allt kommer presenteras närmare och recenseras här på bloggen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *