Tävling – vinn kalas på Andys lekland

Kommer ni ihåg att Gustaf hade kalas på Andys lekland för ett par veckor sedan? 14 barn med spring i benen fick njuta av massor med lek, bus, stoj och god mat. För oss vuxna var det oerhört skönt att slippa ha kalaset hemma. Vi slapp all städning, planering, handling och stök. Rekommenderas varmt! Håll i er nu, det här vill ni inte missa. Jag har fått chansen att tävla ut ett barnkalas på Andy’s lekland.

Tävling - vinn kalas på Andys lekland

Tävling – vinn kalas på Andys lekland

Det som står på spel är ett kalas på valfritt Andy’s lekland. Kalaset som ingår i vinsten är mellankalaset och man får bjuda max 12 barn. I mellankalaset ingår

 • Entré till Andy’s och hur mycket lek som helst.
 • Eget kalasrum i 75 min med kalasvärd.
 • Valfri varmrätt.
 • Valfri efterrätt.
 • Läskande dryck.
 • Andy’s Skattjakt med kalasgodispåse till alla gäster.
 • Hemlig present till födelsedagsbarnet.
 • Kaffe till alla föräldrar.
Värdet på vinsten är 2988 kr.
Skattjakt på G.

Skattjakt på G.

En (1) personer vinner detta fantastiska kalaspaket. Det enda du behöver göra för att ha chans att vinna är att i en kommentar till detta inlägg svara på följande enkla fråga – I vilka städer finns Andy’s lekland idag (svaret hittar du på deras hemsida)? Du ska också motivera varför just du ska vinna ett kalas och vem det är som ska firas. Dela gärna tävlingen på Facebook och Instagram. Tävlingen avslutas torsdag 29/9 kl 20:00. Lycka till!

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

19 svar

 1. Andys finns idag i Skogås, Järfälla, Skärholmen, Sickla o Bromma. Den som
  Skulle ha kalaset där är vår blivande 8-åring Norah som gärna vill bjuda alla hon känner + några till när hon fyller. Att ha huset fullt med 7-8 -åringar kan kännas överväldigande för oss vuxna och då vi normalt begränsar antalet gäster till samma som antalet år man fyller skulle ett kalas på Andys vara en jättebonus på födelsedagen med extra inbjudna!

 2. Annica L skriver:

  Bromma, Länna, Skärholmen, Barkarby och Sickla.

  Sonen som fyller i oktober , är en kille med fart som har svårt att sitta still och älskar att klättra och röra på sig skulle ett leklandskalas passa perfekt. Han hade ett kalas en gång när han fyllde i en gympasal tyvärr bröt han tummen till det och var gipsad och kunde inte vara så aktiv som han ville till sin besvikelse, så att få ha ett nytt kalas med fart skulle han jubla över.

 3. Hilde J skriver:

  Hej!
  Andy’s finns just nu i Sickla, Länna, Barkaby, Skärholmen och Bromma. Och snart i Valbo!
  Eftersom vi bor i Gävle ser vi jättemycket fram emot att Andy’s öppnar inom kort. Det skulle vara fantastiskt kul om sonen kunde fira sin födelsedag med kompisarna där. Mellankalaset låter hur bra som helst, alldeles lagom tid tycker jag. Och så mycket som ingår! Känns lyxigt med både varm- och efterrätt, och sen skattjakt på det!
  Vet att sonen skulle bli så glad om vi skulle berätta att han får fira där. Han fyller i mars så då borde leklandet redan ha varit igång ett tag. Riktigt kul och minnesvärt kalas skulle det bli med nöjda och svettiga barn efteråt 😉

 4. Hej! Vilken rolig tävling!
  Om jag skulle vinna så skulle jag överraska min Elliot som fyller 6 år med ett kalas på Andys. Han skulle bli så glad och kunna bjuda alla sina dagiskompisar!
  Svar: Bromma, länna, Barkarby, sickla och Skärholmen
  Kram Frida

 5. Elin Karlsson skriver:

  Till syskonbarnen såklart! De fyller år med en månads mellan rum så båda kan firas samtidigt. Blir inte mer praktiskt, roligt och enkelt (för oss vuxna) än så! Lite avundsjuk dock, sånna lekland fanns inte när jag var liten. Med lite tur kanske även jag får en inbjudan till kalaset!

  Finns i Bromma, Länna, Skärholmen, Barkarby och Sickla.

 6. Ellinor skriver:

  Andys finns på orterna Sickla, Länna, Barkarby, Bromma och Skärholmen.

  Jag skulle vilja vinna så min dotter Hilma som fyller år 18/10 fick ett kalas med sina vänner, utan att lillebror på en månad tar uppmärksamhet från henne vid detta tillfälle! Att dela på uppmärksamheten har tagit hårt på henne sista tiden. Så att komma hemifrån och få leka med med kompisarna skulle göra oss så glada!

 7. Fatima skriver:

  SVAR: Barkarby, Bromma, Länna, Sickla, Skärholmen.

  Jag skulle vilja samla mina syskon och syskonbarn och passa på att fira en 1-årsdag och två 2-årsdagar tillsammans, däribland min älskade son och två av hans 14 kusiner. Vi bor i en liten lägenhet så det vore helt underbart att vara någonstans där vi alla kan få plats tillsammans och både barn och vuxna kan leka av sig. 🙂

 8. Andreas skriver:

  Andys lekland finns i Bromma, Barkarby, Skärholmen, Länna och Sickla

  Bromma är våran favorit, nära för oss och så himla fint och roligt! Våran äldsta dotter fyller 3 år i Februari och eftersom hon älskar leklandet så skulle det vara extra roligt att få ha kalaset där, bjuda in hennes bästa kompisar och sen ha full lek där hela dagen. Gillar upplägget med kalas på leklandet där verkligen allt ingår… det är inte alltid lätt att få vardagen att gå ihop alla gånger som småbarns förälder 🙂

 9. Anne skriver:

  Men oj vilken tävling! Wow! Skulle jag vinna skulle bo nog satsa på ett redigt kusinkalas med alla ungarnas kusiner. En av minsting-kusinerna har tyvärr precis fått ett mycket dåligt hälsobesked, och det kan verkligen behövas lite mer kalas i vardagen.

  Andys finns i Sickla (välbesökt av oss!!), Länna, Bromma, Skärholmen & Barkarby.

 10. Julia skriver:

  Andys finns i bromma, Skärholmen, sickla, länna och Barkarby.

  Jag vill vinna ett kalas till min son Hampus som fyller 9 år i slutet på oktober. Jag vet att han väldigt gärna vill ha ett kalas på Andys så det skulle vara super om vi kunde vinna ett kalas till honom ?

 11. susanna skriver:

  Andy’s finns idag i Länna, Barkaby, Skärholmen, Sickla & Bromma.
  Jag skulle vilja vinna detta till min lilla syster då hon i 3 års tid har önskat sig ett kalas på Andy’s, men mina föräldrar har inte haft och har inte råd 🙁 Snälla hjälp mig att uppfylla min systers önskan!

 12. Sanna skriver:

  Andys lekland finns idag i Sickla, Länna, Barkarby, Skärholmen och Bromma.

  Skulle betyda så mycket för sonen med ett kalas på Andys. Vi har ingen möjlighet att ha ett kalas här hemma och tyvärr så räcker inte ekonomin till att ha det på ett sånt här ställe. Det var ett tag sen han fyllde år och det svider så i mammahjärtat att höra han drömma och fantisera om att få bjuda kompisarna på kalas och inte ha möjlighet att uppfylla den önskningen som borde vara en självklarhet.

 13. Helena B skriver:

  Just nu i Stockholm (Järfälla, Skogås, Skärholmen, Sickla, Bromma).
  Min son har precis fyllt 4 år, men då flera av hans dagiskompisar var bortresta och sjuka när han hade sitt kalas, så skulle det vara grymt kul att överraska med ett kalas för alla vänner. Han älskar att leka, klättra, krypa och att få ha ett eget kalas på Andys skulle han bli överlycklig för 🙂

 14. Linn Karlsson skriver:

  Andys fantastiska lekland finns i Bromma, Länna, Skärholmen, Barkarby och Sickla!!!
  Vilken galen möjlighet, alla barns dröm!!! Min son fyller 4 nu i november och det han önskar sig i present är ett kalas på Andys… Varje morgon när han vaknar frågar han ”när ska vi till Andys? ” Han är mer än galen i detta fantaskiska ställe och jag som mamma skulle nog om möjligt bli ännu gladare än sonen om vi vann, förstå att få lyckan och berätta för sitt barn om denna helt fantastiska upplevelse och desutom få glädja alla sonens vänner, dubbel glädje för man ska ju dela med sig!!! Helt underbart!

 15. Linn Karlsson skriver:

  Andys fantastiska lekland finns i Bromma, Länna, Skärholmen, Barkarby och Sickla!!!
  Vilken galen möjlighet, alla barns dröm!!! Min son fyller 4 nu i november och det han önskar sig i present är ett kalas på Andys… Varje morgon när han vaknar frågar han ”när ska vi till Andys? ” Han är mer än galen i detta fantaskiska ställe och jag som mamma skulle nog om möjligt bli ännu gladare än sonen om vi vann, förstå att få lyckan och berätta för sitt barn om denna helt fantastiska upplevelse och desutom få glädja alla sonens vänner, dubbel glädje för man ska ju dela med sig!!! Helt underbart!

  Skrev fel mail adress i det förra inlägget… denna är rätt i detta brev!

 16. Margareta skriver:

  Andys lekland finns idag i Sickla, Länna, Barkarby, Skärholmen och Bromma. Man öppnar snart i Valbo utanför Gävle.
  Jag vill fira min brorsdotter Vilma som ska fylla sex år. Hon har aldrig haft ett eget kompiskalas och skulle vilja bjuda alla sina kompisar. Familjen är trångbodda i en två och väntar sitt tredje barn. Jag vill att Vilma ska få känna att hon är värd ett eget kalas hos Andy så att dom kan busa och leka för fullt på hennes dag! 🙂

 17. Linn skriver:

  Hej!
  Vem vann denna fantastiska tävling???
  Mvh linn

 18. Jessica Sundberg skriver:

  Hej, Här hittar du den lyckliga vinnaren http://attlevasunt.se/vinnare-av-ett-kalas-pa-andys-lekland. Vänligen Jessica

 19. Aya skriver:

  Andys lekland finns i Örebro länna Bromma barkaby Skärholmen. Jag vill gör min lillasyster lina glad för att hon har alltid velat göra hennes kalas i Andys lekland därför vill jag att hon ska ha den bästa födelsedagskalas den 12 mars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *