Gin och tonic i sommarvärmen

Sommar, sol, semester och härliga dagar! Synd att det roliga har ett slut. I alla fall när det kommer till semester. Jag började jobba idag. Men värmen består och man är ju trots allt ledig både kvällar och helger så det går fortfarande att njuta av sommaren och solen.

I lördags åt och drack vi gott ute på vår altan hela kvällen. hela familjen. Vi satt inte bara ute och åt och drack utan spelade även sällskapsspel tillsammans och drack goda drinkar under tiden! Riktig kvalitetstid!

Gin och tonic

En drink som är väldigt god under sommarhalvåret (och annars också för den delen) är gin och tonic. 4 cl gin i ett glas, fyll upp med tonic, lägg i en citronskiva och is och drinken är klar.

Jag har inte sett det förut men tonic finns numera i en lightversion – Indian tonic zero. Perfekt för den som vill hålla ned lite på kalorierna.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *