Test av Hey Lemonade och Crazy Cola Lindahls kvarg

Som jag skrev i veckan har Lindahls mejeriprodukter kommit med nya smaker på sina smaksatta kvarg utan tillsatt socker. I serien Funky flavours har nu smakerna Hey Lemonade och Crazy Cola precis lanserats. Jag köpte genast hem dessa och vi kunde inte vänta länge innan vi också öppnade dom. Det blev ett spännande test av Hey Lemonade och Crazy Cola Lindahls kvarg.

Test av Hey Lemonade och Crazy Cola Lindahls kvarg

Test av Hey Lemonade och Crazy Cola Lindahls kvarg

Hey Lemonade har en smak av citron. Inte särskilt dominant smak utan diskret och faktiskt god. Crazy Cola smakar som en sådan där sur godis-cola flaska ni vet. Passar enligt mig inte alls i en kvarg och inget jag kommer äta igen. Barnen tyckte båda var jättegoda och kunde inte välja ut någon favorit.

Den godaste sorten bland Funky flavours är fortfarande Toffee Therapy och Go Bananas. Jag köper dock mest hem hallonsmaken och vaniljsmaken från Lindahls då jag tycker de är godast och funkar till de flesta tillbehör. Annars är den godaste kvargen och yoghurten just nu Valios sortiement kallat Valio Selection. Jag är i princip beroende av Valio Selection Grekisk Yoghurt Äpple/kanel. Hur god som helst och man får liksom inte nog av den!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *