Spännande produkter

Har ni hört talas om Blackberry Distribution? I Blackberry ingår företagen Baby footPulsin’, Kneipp och SweetLeaf. Några av dessa företag eller de produkter de har i sitt sortiment har ni säkert hört talas om. De har allt från sötningsmedlet Stevia (sockerersättaren som ger söt smak men noll kalorier), kosttillskott och bars till skönhetsprodukter. Nu har jag fått hem några produkter att testa.

Jag fick två bars (en Blissbar och en Raw choc brownie), Sweet drops sweetener med smak av Vanilla crème och en förpackning Baby Foot.

Barsen kommer jag att äta som mellanmål när jag är på språng eller efter träning. Sweet drops sweetener kommer jag tillsätta i tex naturell keso eller kvarg för att få god smak på det hela. Förpackningen med Baby Foot tänkte jag överlåta till Mattias. Han har mer problem med fötterna än jag och det här är den perfekta produkten för honom. Baby Foot är nämligen en produkt som vårdar hårda och skadade fötter och gör dem mjuka och lena.

Jag återkommer när jag testat produkterna med recension och utvärdering!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *