The Party

The Party

The Party

På fredag 5 januari 2018 har den nya filmen The Party premiär på biograferna runt om i landet. En dramakomedi i svartvitt, endast 71 minuter lång. Filmen är skriven och regisserad av Sally Potter.

Janet har en tillställning för sina närmsta vänner för att fira sin nya roll i parlamentet. En efter en av gästerna gör entré i Janets hus i London, de flesta med dramatiska nyheter att dela med sig av. Allt går som planerat tills Janets man Bill avslöjar två stora hemligheter. Detta sparkar igång en serie händelser som påverkar alla i rummet. Kvällen som börjar med skålar i champagne slutar med en pistol som brinner av.

Min första tanke var att det här verkligen inte är en film för mig. Jag har normalt svårt för djupa, intellektuella filmer. Jag gillar klassiska lättsamma ”Hollywood-produktioner” som inte kräver särskilt mycket tankeverksamhet. Men så fel jag hade. Jag blev helt fascinerad över denna pärla till film. Man visste aldrig vad som väntade bakom nästa krök. Det var bara att åka med! Filmen är både riktigt rolig och riktigt hemsk. Utmärkta skådespelarinsatser! Filmen får faktiskt 4 av 5 sunda av mig. En film ni inte får missa!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *