BBQ Halloumi på Max

Lanseringsfest för BBQ Halloumi på Max Torsplan.

Lanseringsfest för BBQ Halloumi på Max Torsplan.

Bubbel kvällen till ära!

Bubbel kvällen till ära!

För ett år sedan lanserade Max Green-familjen med fem nya gröna alternativ på menyn. BBQ Sandwich (vegansk), Halloumiburgare (lakto-ovo), Crispy Mexican-burgare (lakto-ovo), Greenburgare (lakto-ovo) och Halloumisallad (lakto-ovo). De blev en jättesuccé och under 2016 fyrdubblade Max försäljningen av vegetariska burgare. Icke nötköttsburgare (vegetariskt samt kyckling och fågel) står nu för 21% av Maxs totala försäljning. Jag äter faktiskt nästan alltid BBQ Sandwich när jag är där. Övriga är också goda men jag älskar verkligen BBQ Sandwich! Lagom till 1-årsjubileet lanserar Max för första gången en grön kampanjburgare – BBQ Halloumi på Max.

Dagen till ära följde både barn och make med.

Dagen till ära följde både barn och make med.

Skål och grattis till Max Green-familjen som fyller 1 år!

Skål och grattis till Max Green-familjen som fyller 1 år!

Snart dags för kvällens höjdpunkt - provsmakning!

Snart dags för kvällens höjdpunkt – provsmakning!

Idag har jag och familjen testat Max nya vegetariska burgare BBQ Halloumi som släpps nu i januari. Det är en så kallad Grand Deluxe-burgare, dvs modell större. BBQ Halloumi är en burgare med två stycken 60 g skivor friterad halloumi, två lökringar, barbequesås, majonnäs och picklad längdskivad gurka på grillat briochebröd. Det är en kampanjburgare vilket innebär att den bara kommer att finnas under en begränsad tid. Kampanjen startar den 19 januari och sträcker sig fram till den 15 mars. Under perioden erbjuds även BBQ Beef Burger och BBQ Chicken ifall man hellre vill ha kött eller fågel.

BBQ Dream-mål.

BBQ Dream-mål.

Två skivor halloumi, två lökringar, barbequesås, majonnäs och picklad längdskivad gurka på grillat briochebröd.

Två skivor halloumi, två lökringar, barbequesås, majonnäs och picklad längdskivad gurka på grillat briochebröd.

Magiskt gott!

Magiskt gott!

Även kräsna Gustaf gillade BBQ Halloumi.

Även kräsna Gustaf gillade BBQ Halloumi.

Stor, fin burgare i frasigt bröd. Perfekt krisp i både halloumi och lökringar. Barbequesåsen har drag i sig men mildras upp av majonnäsen. Gurkan är syrlig och god. Alla smaker gifter sig fint och skapar en magiskt god helhet! Jag trodde jag skulle sakna sallad men det gjorde jag inte alls. Vad gäller storleken på burgaren hade jag inga problem alls med att få i mig hela. Även om en skiva egentligen hade räckt för en person med min kroppsstorlek. Jag, som är en storätare, hade till och med utrymme kvar i magen för Max underbara pommes och dipp. Dessa vill jag absolut inte vara utan.

Jag är övertygad om att BBQ Halloumi kommer bli en storsäljare. Vi tyckte alla den var riktigt god! En ny favorit helt klart! Dessutom ligger de vegetariska alternativen rätt i tiden. Stort tack till Max för att vi fick komma på lanseringen av denna kampanjburgare!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. josan skriver:

    ääälskar max halloumiburgare! Dom e bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *