Tips till fredagsmyset

Tips till fredagsmyset

Tips till fredagsmyset

Finns det något bättre än chips och dipp?!

Finns det något bättre än chips och dipp?!

Här kommer ett riktigt bra tips till fredagsmyset! Eller varför inte lördagsmyset, måndagsmyset, kvällsmyset eller vilket mys du än vill. I förra veckan berättade jag om de spännande dippmixerna med smak av sparris, rödbeta, lingon och kantarell samt de nya chipsen med Atacamasalt jag fick hem från företaget Gårdschips. Då jag och familjen var bortresta över veckoslutet har vi inte hunnit testa nyheterna ännu, men idag var det dags.

Doppa...

Doppa…

Dippa....

Dippa….

Njut!

Njut!

Chipsen var tunna, krispiga och hade lätt salt smak. Fantastiskt goda! Första dippen jag valde att testa var sparris. Kryddmixen blandas med kvarg, gräddfil eller creme fraiche beroende på hur fet och krämig man vill ha dippen. Idag valde jag gräddfil. Bara att röra ihop och låta vila i kylen ca 15-20 minuter. Resultatet blev en krämig dipp med mycket tydlig smak av sparris. Supergod! Smakade äkta. Jag testade både till chips och grönsaker. Dippen fungerade till båda men bäst till grönsaker.

Ska läggas till att inte bara jag och Mattias gillade dippen. Den blev nästan en större succé hos barnen! Kul!

Senare på kvällen åt vi kyckling, ugnsbakad potatis och grönsaker. Som sås tog jag en stor klick sparrisdipp. En riktigt god och bra kombo.

Stor tumme upp till produkterna från Gårdschips. Kul med företag som tänker utanför boxen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *