Tips till fredagsmyset
Här kommer ett riktigt bra tips till fredagsmyset! Eller varför inte lördagsmyset, måndagsmyset, kvällsmyset eller vilket mys du än vill. I förra veckan berättade jag om de spännande dippmixerna med smak av sparris, rödbeta, lingon och kantarell samt de nya chipsen med Atacamasalt jag fick hem från företaget Gårdschips. Då jag och familjen var bortresta över veckoslutet har vi inte hunnit testa nyheterna ännu, men idag var det dags.
Chipsen var tunna, krispiga och hade lätt salt smak. Fantastiskt goda! Första dippen jag valde att testa var sparris. Kryddmixen blandas med kvarg, gräddfil eller creme fraiche beroende på hur fet och krämig man vill ha dippen. Idag valde jag gräddfil. Bara att röra ihop och låta vila i kylen ca 15-20 minuter. Resultatet blev en krämig dipp med mycket tydlig smak av sparris. Supergod! Smakade äkta. Jag testade både till chips och grönsaker. Dippen fungerade till båda men bäst till grönsaker.
Ska läggas till att inte bara jag och Mattias gillade dippen. Den blev nästan en större succé hos barnen! Kul!
Senare på kvällen åt vi kyckling, ugnsbakad potatis och grönsaker. Som sås tog jag en stor klick sparrisdipp. En riktigt god och bra kombo.
Stor tumme upp till produkterna från Gårdschips. Kul med företag som tänker utanför boxen!
Senaste kommentarer