Totalt nerkopplad

Nerkopplad. Bortkopplad. Avkopplad. Avslappnad. Njutande. Befinner mig sedan 1,5 v tillbaka på semester med familjen i Hurghada i Egypten. Finns inget, eller MYCKET begränsad, internetmöjligheter.

Jag som är så beroende av sociala medier i vanliga fall. Nu har jag verkligen fått lov att anpassa mig och gudars så skönt!!! Är totalt nervarvad och mår bättre än på länge! Sen gör vädret (35 grader och strålande sol), semestern och sällskapet inte saken sämre! En halv vecka kvar. Sedan gör jag comeback och då ni blir bloggen bättre än någonsin förr! Spännande tävlingar, inlägg och produkttester utlovas. Keep tuned!

imageimageimage

imageIimage

 

image

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *