Skynda att fynda

Jag är precis hemkommen efter en underbar semester tillsammans med familjen. Mer om denna kommer såklart i många inlägg framöver! Jag utlovar mycket inspiration, tips och längtan!

Trots att vi bara varit hemma mindre än ett dygn ser både jag och familjen redan fram emot nästa semester och semesterresa. Redan till jul bär det av till fjällen för att som vanligt fira jul där med trevligt sällskap, skidåkning, mat, tomtar och paket och allt som hör vintern och julen till. Ytterligare semesterresa men till varmare breddgrader planeras också men exakt när den resan går av stapeln och vart är lite oklart just nu men vi har börjat smida lite planer!

Gäller att börja spara pengar redan nu så att man har råd med allt man vill göra. Men först kommer som sagt julen och då rullar en hel del pengar i väg till julklappar, framför allt till barnen. Då är det härligt att kunna fynda.

rabattkalas

Jag handlar ju enormt mycket på nätet. Tiden räcker inte till att springa runt på stan i tusen olika affärer. Jag antar att det är fler i samma situation och vill därför tipsa om en sajt jag har upptäckt som heter Rabattkalas.se. Där kan man få upp till 70 % rabatt hos varumärken som H&M, Ellos, Zalando, CDON, Lindex och Clas Ohlsson. Det är rabatter och erbjudanden inom mode, heminredning, sportartiklar, saker till barnen etc. Hur bra som helst och perfekt så här till jul!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *