Mello-tider

Mello-tider

Mello-tider

I dag drar melodifestivalen 2019 igång med buller och bång. Första deltävlingen hålls i Göteborg och sedan drar spektaklet land och rike runt för att slutligen landa i Stockholm för finalen 9 mars. Mello-tider (och även stora tv-sända sportevenemang) är tätt förknippade med att man samlas framför TVn och håvar i sig chips och tilltugg av olika slag. Chips- och snackstillverkarna har garanterat haft ett finger med i det spelet. För att ytterligare öka intresset har de precis lanserat flera spännande nyheter som just nu rullas ut eller finns i butik.

Estrella Mixed chillies

Estrella Mixed chillies

Grovräfflade chips med hetta!

Grovräfflade chips med hetta!

Estrella smaksatta jordnötter Spicy Chili och Salted Caramel

Estrella smaksatta jordnötter Spicy Chili och Salted Caramel

Estrella kommer med nyheterna potatischips Mixed Chillies & Sourcream, grovräfflade chips med hetta, och två olika smaksatta jordnötter Spicy Chili och Salted Caramel. Vi har smakat Mixed Chillies. Krispiga potatischips där de varken sparat på kryddmängd eller hetta. Gillar du starka chips är detta chipsen för dig! Jag tyckte de var riktigt goda men det räckte med några få, sedan ville jag ha andra chips.

OLW Chili bea

OLW Chili bea

Cheez cruncherz i smaken Texas Ranch

Cheez cruncherz i smaken Texas Ranch

OLW Linschips

OLW Linschips

OLW Linchips Grill - älskar linschips!!!

OLW Linchips Grill – älskar linschips!!!

OLW lanserar potatischipsen Chili Bea, grovräfflade chips med smak av het chilibearnaisesås, de lite hårdare och mer krispiga ostbågarna Cheez cruncherz i smaken Texas Ranch, dvs ost, grillad paprika, och lök samt två nya smaker på de mer hälsosamma linschipsen Smoked paprika och Grill. Vi testade linschipsen Grill. Jag älskar linschips och de här gjorde mig inte besviken. Knapriga och riktigt god smak. Lite mer krydda hade dock inte suttit fel men ändå stor tumme upp för oss som gillar goda linschips!

 

Havresnacks Creme fraice & lök

Havresnacks Creme fraice & lök

Ser ungefär ut som ostbågar.

Ser ungefär ut som ostbågar.

Så lite i påsen...

Så lite i påsen…

Hummus-snacks, Falafelkryddad

Hummus-snacks, Falafelkryddad

Gårdschips Dill & parmesan

Gårdschips Dill & parmesan

Gårdschips lanserar Jäkligt god havre och knaprig falafel som de säger själva. Det är två nyheter i Gårdschips Smartsnacks-serie Havre snacks Crème fraiche & lök samt Hummus snacks Falafelkryddad, båda veganskt och laktosfritt. De kommer också med en ny smak på sina chips Dill & parmesan. Vi smakade de nya havresnacksen. De är formade som ostbågar. De var knapriga och goda. Mer smak och de hade fått högre betyg. Kul med nyttigare snacksalternativ att välja på! Det som gör mig besviken är att det är så lite i påsen. Nästan 2/3 är luft…

*Produktprov, obetalt samarbete*

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Inger skriver:

    Vad spännande att läsa om lite olika provsmakningar av chips med nya smaker. Det sista har jag köpt en del linschips och jag börjar vänja mig med smaken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *