Active & Fun med Loppi-gänget

Idag har jag varit på ett Active & Fun-event, arrangerat av de härliga tjejerna på Loppi! Eventet höll till på det nyrenoverade hotellet Rica Hotel Stockholm beläget mellan Hötorget och Drottninggatan.

Vilket läckert hotell! Inredningen speglar miljöer och element från Stockholm. När man kommer in i foajén finns ett café kallat Grand Café Klara som serverar fräsch, lättare mat till överkomliga priser. De serverar också frukost hela dagen (!).Vid receptionen har man byggt en loungedel som inspirerats av kungliga Dramaten. Hotellet har en stor atriumgård, kallat Stortorget, som ger en känsla av Gamla Stan. Taket är dessutom öppningsbart och man kunde njuta av frisk, härlig luft! Där kan man avnjuta den goda frukosten som såklart ingår i priset, eller en god lunch. Hotellet erbjuder också ett nyrenoverat gym med bastu.

Det här hotellet kan jag starkt rekommendera!

Till själva eventet. Leila Söderholm, träningsprofil och Amelia-bloggare var konferencier och höll samman det hela. När vi kom bjöds vi på god lunch. Vi kunde välja mellan kyckling- och tonfiskwraps. Jag valde kyckling. En wrap fullproppad med kyckling och fräscha grönsaker. Viktväktarna som fanns på plats hade pointsberäknat wrapsen för den som var nyfiken. Dricka som fanns till var vatten och nyttiga shots.

Vi hörde representanter från Rica Hotel som presenterade hotellet vi var på samt självklart sitt Alfons-hotell (ni glömmer väl inte All Inclusive-erbjudandet på 20% som gäller 1 juli – 4 augusti), Viktväktarna som berättade om sin affärsidé och vi fick höra och se flera personer som gjort en fantastiskt viktresa, träningsnätverket B.A.B.Y fanns på plats och presenterade sig, Leila Söderholm själv som berättade att träning inte behöver vara komplicerat och dyrt – använd istället din egen kropp som redskap och träna där du är.

Dresscoden för dagen var träningskläder och presentationerna kryddades med tre korta, 5-minuters pass av power träning.

Vid hemgång fick vi en proppfull goodiebag. Den innehöll Wholegrain Rye Bread Mix och Chocolate Crisp från Viktväktarna, Valio PRO feel proteindryck, två soppor och en smoothie yoghurt från Semper, kaffe från Löfbergs, en dricka och bar från Reztart, Coop BBQ Chipotle-sås, Beond raw bio organic bar från Ecotricity, bubbelbad från Sebamed, frukostkupong från McDonalds, en dricka från Vitamin Well, frukostkupong som gäller på Grand Café Klara, tvål från Franka, en tygväska från Polarn o Pyret, ett armband från Röhnisch, en Amelia- och en Topphälsa-tidning och diverse rabattkuponger.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Gud va kul !! Jag önskar att det fanns sånna peppande event här !!
    Till veckan ska jag försöka ta mig till gymmet åtminstone ett par gånger för nu ska löppassen få sällskap av styrkeövningar. Jag är peppad till bristningsgränsen så nu ska den här spagettikroppen få lite klädsamma muskler lagom till sommaren 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.