Träning onsdag och torsdag

Igår onsdag tränade jag SatsCorePuls på Sats. Jag börjar gilla musiken mer och mer, man vänjer sig! Övningarna är samma gamla vanliga kombinationer som man kan utföra på en corebräda. Ventilationen var trasig så det var enormt jobbigt (att det var jobbigt berodde väl säkert också på att det var ett tag sedan jag körde det passet). Speglarna i salen var nästan helt igenimmade när passet var slut.

Imorse körde jag Body Pump på Sats. Precis som med powerstep och corepuls var det ett tag sen jag körde och då känns det i hela kroppen. Jag gillar den här koreografin, musiken är bra och övningarna är jobbiga. Det var en ny instruktör för den här terminen. Hon var bra, peppade och gav bra instruktioner. Perfekt start på en torsdagsmorgon!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *