Transportlöpning på trötta ben

Idag sprang jag mina 13 km till jobbet. Ryggsäcken packad med ombyteskläder och matlådor. Benen var inte de piggaste direkt… Resten av kroppen var också rätt seg. Träningsvärk efter Sats Powerstep igår. Jag var nära att ge upp, men kroppen vaknade till liv efter ett tag även om benen var sega hela tiden. Löpturen tog ca 70 minuter som vanligt.

Det knäppaste idag var att jag fick skavsår på ryggen. Ena matlådan låg och skavde hela tiden så det blev tre små sår. Visst, jag hade kunnat stanna och packa om väskan, men hade jag gjort det fanns risken att jag inte skulle orkat fortsätta. Jag försökte springa på medans jag hade flow. Nu får jag betala priset!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *