Get the look

Jag älskar träningskläder och att shoppa träningskläder. Nya kläder ger en enorm kick och är en motivationshöjare som heter duga. Många av dagens träningskläder fungerar inte bara till träning utan går även finfint att använda i ”vanliga” sammanhang eller som mysplagg när man går omkring hemma och skrotar. Svenska märket Röhnisch är ett av mina favoritmärken. De säljer sportkläder, träningskläder, löparkläder, gymkläder, golfkläder och vinterjackor (förra vintern sålde de superfina och praktiska vinterjackor). Röhnisch finns både i butik och som webbutik på nätet.

Igår var jag på ett frukostevent som hölls på Röhnisch Brand Store där jag köpte ett par mjuka träningsbyxor, en v-ringad tröja (perfekt till jobbet) och funktionstrosor.

Jag fick också hem ett par tights, Seamless tights (träningsbyxor med en liten kjol över höften) och en topp, Seamless racerback (figurkramande linne med en lösare topp ovanpå), från Röhnisch seamless-kollektion. Utmärkande för seamless-kollektionen är att det är mjuka plagg, inga sömmar, maximal rörelsefrihet, smart design som följer kroppen utan att kännas för naken eller avslöjande. Inspiration hämtad från streetmodet och de klassiska dansplaggen.

Jag trivdes kanon i seamless-kläderna. De var snygga, sköna och ruskigt bekväma. Satt perfekt också. Kommer med stor sannolikhet bli favoriter i träningsgarderoben när jag äntligen får börja träna ordentligt igen.

Glädjande nog kommer jag inom kort ha äran att tävla ut just ett linne och ett par tights från seamless-kollektionen. Håll utkik här på bloggen. Kanske är det just Din tur att vinna?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. september 1, 2012

    […] ni att jag skrev att jag i onsdags fick hem från ett par tights och en topp från sportklädesföretaget Röhnisch […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *