UFC-gala i Globen

Igår kväll hade jag och Mattias en mycket trevlig kväll på tu man hand. Det var dags för UFC-gala i globen. Det är sporten MMA (mixed martial arts) som här anordnas i galaform av företaget UFC (Ultimate Fighting Championship).

I princip gjorde vi en repris på förra året. Vi inledde med middag inne på Globen-restaurangen  The Global Grill. Vi började med ett glas äkta skumpa och fortsatte sedan med en varsin cheddarburgare och öl. Sedan intog vi våra platser. Mycket närmare ringen och bättre än förra året.

Globen fullkomligt vibrerade av glädje och förväntan och det var en fantastisk stämning hela kvällen. Det var bra fighter och jag tror de flesta var nöjda med kvällen trots att kvällens huvudmatch blev ändrad då svensken Alexander Gustafsson pga skada inte fick ställa upp. Han byttes i sista sekund ut mot en reserv som såklart inte kunde leva upp till Alexanders klass.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.