Funny funs

I förra veckan fick jag hem några av vårens brödnyheter från Pågen. Bland annat fick jag Pågen Funs. Det är en liten vetebulle med vaniljsmak. Det dröjde inte länge innan paket åkte fram för provsmakning.

Pågen Funs

Mycket goda små, mjuka och saftiga bullar med välsmakande vaniljkräm inuti. Verkligen goda, men på tok för små för min smak. Det krävs flera stycken för att tillfredsställa bullsuget. Barnen tyckte också om bullarna, men även dom hade synpunkter på storleken. Påsen räckte inte långt. Större bullar och större påsar och betyget skulle bli på topp!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Anna skriver:

  Du har en blogg som heter ’leva sunt’, och ger toppbetyg till dessa? Har du läst innehållsförteckningen? Kan knappast kallas för mat..
  Ingredienser
  Vetemjöl, vaniljfyllning 20% (vatten, glukossirap och fruktossirap, socker, modifierad stärkelse, kärnmjölkspulver, vegetabiliskt fett (kokos), stabiliseringsmedel (E460, E466), salt, konserveringsmedel (E202), färgämne (E171, E160a), surhetsreglerande medel (citronsyra), vaniljarom, naturlig vaniljarom), skummjölk, socker, vegetabilisk olja (raps och palm), ägg, vatten, jäst, salt, bakpulver (E450, E500), konserveringsmedel (E200, E282), emulgeringsmedel (E471).

 2. admin skriver:

  Vem har kallat det mat? Det är färdigköpta bullar. Klart jag föredrar hemmagjorda bullar men det är också att Leva Sunt att ibland sänka kraven och inte alltid vara duktig flicka. Om du kollar på bloggen ordentligt ser du att jag 99 av 100 gånger bakar mina egna bullar men ibland är det skönt och bekvämt, och faktiskt gott, med fabriksbakade bullar. Det är klart att den där innehållsförteckningen verkligen inte är något att skryta med men någon gång då och då – varför inte liksom när de faktiskt smakar gott!

 3. Anna skriver:

  Fel ord, använder ordet ’livsmedel’ istället, vilket borde vara korrekt. Men fick jag välja skulle jag kalla det ’kemilabb’. Kul att du tycker det är gott, tråkigt att du inte visar din kropp mer respekt än så. Ät du vad du vill, och må gott.

 4. Sarah skriver:

  Hej Jessica! Tack för recensionen. 🙂
  Tycker att det är tråkigt med folk som fäller onödiga kommentarer likt Anna ovan mig.
  Surpuppor skall inte kommentera.

  Puss! 😀

 5. Erica skriver:

  Jessica, jag tycker att du verkar ha en väldigt sund inställning. Man måste få unna sig någonting onyttigt ibland, om man tycker att det smakar bra. Allt handlar om balans. Jag tror ej att kroppen tar särskilt stor skada av några köpebullar ibland om man i övrigt äter hälsosamt.

  Jag åt några Funs idag, och tycker att de är väldigt goda. Dock gillar jag att de är små och behändiga. Man får helt enkelt äta flera. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *