Underbar dag vid stranden

Underbar dag vid stranden

Underbar dag vid stranden

Visst är det härligt med försommaren som råder i stora delar av landet?! Man är ute, jobbar i trädgården, sitter hemma på altanen, i en park eller på uteserveringar, det grillas, dricks rosé och framför allt umgås vi. Hela Sverige vaknar liksom till liv! Det kan vara lite väl tidigt om man frågar mig men jag har sett att flera har tagit årets första dopp. Själv hade jag en underbar dag vid den lokala stranden med barnen häromdagen. Det blev inget dopp, men vi hade så trevligt ändå.

Eftersom det är så tidigt på säsongen var inte bryggorna utlagda ännu. Men det gick lika bra ändå! Gustaf älskar att vara vid vattnet. Han pysslar med än det ena, än det andra. Kastar stenar, bygger gropar etc. Filippa spelade in olika videos med sin mobil (något hon ofta gör – jag har inte riktigt fattat alla dessa videos och selfies men jag börjar väl bli till åren antar jag) och själv låg jag och lapade sol på betongfundamentet till bryggan. Visst det blåste en hel del men vi hade riktigt trevligt och så skönt.

Tyvärr hade vi bara med dricka och fika så till barnens stora besvikelse och sorg var vi tvungna att åka hem för att äta, men det kommer garanterat bli fler strandbesök längre fram i sommar!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *