Grissini – nya gäster och ny omgång

Ikväll väntar middag med trevligt sällskap. Totalt blir vi tre familjer med två barn vardera. Vi har hängt ihop sedan vi fick våra äldsta barn och träffades genom mammagruppen. Det sa klick direkt mellan både barn och vuxna.

Grissini till kvällens middagsbjudning

Kvällens förrätt blir en favorit i repris från förra helgen, dvs småplock med hembakta grissini, korv och oliver. En ny omgång gäster kräver en ny omgång grissini. Jag kan tala om att de gick åt med en rysande fart sist. Fantastiskt goda och jag kan avslöja att med erfarenhet i bagaget lyckades jag dubbelt så bra med kvällens omgång! Dessa måste ni baka!

Huvudrätt blir något vi aldrig lagat förut. Jag bad svärmor om tips på mat som är lätt att tillaga till många och hon föreslog fläskfilé i grönpepparsås med klyftpotatis, sallad och vitlöksbröd. Vi får hoppas att jag lyckas och att maten går hem.

Efterrätten blir klassikern chokladmousse toppat med lite gott. Jag tror inte vi bjudit dessa familjer på denna efterrätt förut och den borde gå hem hos alla. Enkel men god!

Sedan blir det såklart gott vin, öl, cider och alkoholfritt. Ser fram emot en trevlig kväll i gott sällskap.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Gud va gott ! grissini är något jag faktiskt aldrig har gjort egna !!
    Ha en riktigt bra dag 🙂
    kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *