Underbara kläder från Plain Vanilla

Det finns ett kläd- och smyckesmärke som heter Plain Vanilla som gör otroligt snygga kläder och smycken. Jag har tidigare läst om märket på flera stora bloggar och länge velat köpa mig ett vackert plagg. Jag har bara inte kommit till skott ännu. Kläderna är något dyra, men upplagorna är små och det är ett otroligt hantverk bakom varje plagg.

När jag häromdagen läste på om märket inser jag att jag är bekant med en av grundarna! Helt otroligt att jag inte kände till det… Jag visste att hon arbetade med smycken och kläder men varför tog jag aldrig in vilket märke det handlade om?! Nu när jag känner till det inser jag dessutom att hon nästan alltid har haft vackra Plain Vanilla kläder på sig. Dock har jag inte kopplat alls…

I torsdags köpte jag mina allra första egna Plain Vanilla-kläder. De var om möjligt snyggare i verkligheten än på bild. Jag bar dom nu under midsommarhelgen och fick massor av komplimanger! Behöver jag säga att jag är toknöjd?!

Jag köpte två plagg. Dels Bliss Glam (white). En fantastiskt fin creppad figursydd top med fastsydda paljetter i halsringningen, dels Imaginary Tunic (nude). Underbar transparent tunika, även den med vackra fastsydda paljetter kring hals och urringning samt i ett fint fall kring ärmslut till nederkant.

Nu har jag fått mersmak för dessa underbara plagg. Funderar på att köpa även Crochet Strap Dress (Cream). En virkad klänning med fina fjärilar. Perfekt klänning en varm sommardag!

Just nu kan man köpa Plain Vanilla-kläder på Campadre med upp till 61% rabatt. Kanske ett fyndläge?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *