LOPPIblogbag Höst 2016

En fördel med att vara bloggare/influencer är att man får vara bland de första att prova och recensera nya, ofta spännande, produkter. Ibland provas även produkter som funnits ute på marknaden ett tag, men som av någon anledning vill eller behöver lyftas fram igen. Mediabyrån/bloggportalen Loppi är en av aktörerna som skickar ut blogbags till influencers med jämna mellanrum. Loppi blogbags är för det mesta inriktade mot yngre barn och barnfamiljer. Nu är det dags för LOPPIblogbag Höst 2016. Temat för höstbagen verkar vara städa ut det gamla och in med det nya, dvs nystart.

LOPPIblogbag Höst 2016

LOPPIblogbag Höst 2016

I LOPPIblogbag Höst 2016 finns:

Colgate Tandkräm Smiles kids 0-5

Colgate Tandkräm Smiles kids 0-5

Colgate Tandkräm Smiles kids 0-5. En tandkräm speciellt framtagen för de minsta med ny, mild smak och anpassad flourhalt. Då mina barn är 9 resp 12 år och behöver mer flour i sin tandkräm har vi valt att inte testa denna. Ytterligare en anledning till att vi inte vill testa den på barnen är att vi håller på att vänja av Gustaf från mildare tandkrämssorter. Vi vill att hela familjen framöver ska kunna använda samma tandkräm och därmed slippa köpa de dyrare barnvarianterna.

Palmolive Barntvål Magic Softness

Palmolive Barntvål Magic Softness

Palmolive Barntvål Magic Softness. En skumtvål direkt från pumpen med mild doft av äpple och berikad med fuktgivande ingredienser. Lätt att dosera, gör händerna ordentligt rena och efterlämnar en skön, ren känsla och god doft.

Neutral tvättmedel

Neutral tvättmedel

Neutral tvättmedel. Tvättmedlet är utvecklat för känslig hud, innehåller 0% färgämnen och 0% parfym för att minimera risken för allergiska hudreaktioner. Ska rengöra och ta bort fläckar redan vid 30 grader. Finns för både färgade och vita textilier. Det här tvättmedlet använde vi ofta när barnen var yngre. Nu har vi gått över till parfymerade, flytande tvättmedel. Det finns flera anledningar till detta. Ingen i vår familj har längre känslig hud, vi gillar den fräscha doften parfymerade tvättmedel för med sig och tvättmaskinen vi har är utformad för flytande tvättmedel med en automatisk doseringsfunktion. Men tvättmedlet i sig är annars bra och funktionellt. 

Comfort Sensitive sköljmedel

Comfort Sensitive sköljmedel

Comfort Sensitive sköljmedel. Det är parfymfritt och extra milt mot känslig hud. Det är dermatologisk testat och rekommenderat av Astma- och Allergiförbundet. Det här är också ett sköljmedel vi använde ofta när barnen var yngre. Nu har vi gått över till att använda Comforts parfymerade sköljmedel. Av samma anledning – parfymen efterlämnar en fräsch, trevlig doft på de nytvättade kläderna.

Yoplait Safari barn yoghurt

Yoplait Safari barn yoghurt

Yoplait Safari barn yoghurt. Finns i flera olika smaker och är en slät yoghurt helt utan fruktbitar. Perfekt till frukost, mellanmål eller när depåerna behöver fyllas på. Barnen älskar Yoplait och tycker det är lyxigt att få sin yoghurt i bägarformat. En bägare räcker dock inte, även om man kompletterar med smörgås och en frukt. De vill ha minst två stycken.

Old El Paso Mini Stand ´N´ Stuff

Old El Paso Mini Stand ´N´ Stuff

Old El Paso Mini Stand ´N´ Stuff, en minivariant av tacobåtarna. Perfekt för barn, och vuxna, som vill äta tacos och tortillas men i litet mindre format. Båtarna är en storfavorit hemma hos oss. Mest uppskattat av Gustaf som inte klarar av (han orkar inte ens försöka lära sig – bekväm kille) att vika sitt tortillabröd. Samma goda smak som tidigare. Jag föredrar dock de vanliga båtarna i normal storlek. Vill man ha mycket fyllning i sina som vi vuxna blir dessa för små. Men uppskattad av barnen som upplever att de får äta fler och mer!

Folksams barnkit

Folksams barnkit

Folksams barnkit. Den innehåller diverse bra-att-ha grejer såsom vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel, torkare och solskyddskräm. Exakt ett sådant kit fick jag av Loppi för 3 år sedan. Mycket uppskattat och har varit perfekt att ha i bilen samt att ta med på andra utflykter och resor. Lika användbart för små barn som för större.

Storytel. En app som till billig peng ger tillgång till tusentals ljudböcker direkt i mobilen och många kan även läsas som e-bok. 30 gratis dagar för att testa. Jag älskar att läsa böcker. Det blir tyvärr inte lika ofta som jag skulle önska. Däremot lyssnar jag mycket på poddar. Jag skulle kunna byta ut vissa av poddarna mot ljudböcker och har därför under en tid nu funderat på att teckna en prenumeration. Det finns många aktörer på marknaden och utbudet av böcker i apparna är bra. 30 gratis dagar ger mig perfekt tillfälle att testa om det är något för mig.

Tack Loppi för en inspirerande bag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *