Ytterligare en bit av Operakällaren

Idag till lunch blev det en Gooh-låda, Lamm- och nötfärsbiff med dinkel i het curry (innehöll även paprika och vitkål). Den hade jag aldrig ätit förut och det blev en trevlig smakupplevelse. Gooh är ett samarbete mellan Lantmännen och Operakällaren, därav texten på förpackningen ”En bit av Operakällaren”.

Biffarna i rätten, två till antalet, var mycket goda. De var kryddstarka och smakrika, inte mig emot! Hade mer än gärna tagit en biff till. Dinkeln hade perfekt kärna och gav bra tuggmotstånd. Det jag tycker drog ner betyget var vitkålen. Den var i mitt tycke lite för hård. Sammanfattningsvis var rätten var helt okej, god kan man säga rakt upp och ner.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *