Värm er i vinter

Hösten är redan här i stora delar av landet och vintern närmar sig med stormsteg. Kylan och mörkret drar in och vi gör allt för att värma oss och sprida ljus. Vi klär oss i varma, gosiga kläder och inomhus tänder vi brasor och ljus. Vi dricker varm choklad och varma drycker. Äter mustiga grytor och varma soppor. Vi kan åka skidor, pulka och leka i snön. Hösten och vintern har faktiskt sin charm och fördelar.

Vad gäller kläder finns det inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Det gäller att klä sig rätt, inifrån och ut. Investera i bra underställ (lager ett), gärna i merinoull. Ett lager två, gärna i fleece, är inte heller fel att skaffa sig. Bra sockor, vantar/handskar, halsduk och mössa är viktigt. Bra jacka är a och o. Jackan ska både vara snygg och funktionell.

Själv är jag på jakt efter en ny vinterjacka. Jag har spanat in jackorna hos Röhnisch. De uppfyller kravet snygg och funktionell. De har bra priser också. Just nu har de dessutom ett väldigt bra erbjudande där man får en Big Bag träningsväska och fri frakt på köpet när man handlar någon av Röhnisch jackor eller västar. Jackorna/västarna detta gäller för är Alcor vest, Polaris, Denib, Starburst, Vega, Capella eller Andromeda. Värde på väskan är 448 kronor.

Allt du behöver göra för att nyttja detta erbjudande är att beställa någon av de ovan nämnda jackorna/västarna. Väskan behöver du inte lägga i varukorgen när du handlar. Den skickas med automatik. I kassan måste du uppge koden 3SK för att erbjudandet ska gå igenom.

Kampanjen gäller till och med 31/10 och kan utnyttjas på rohnisch.se samt Röhnisch Brand Store på Norrlandsgatan 21. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Natti skriver:

    Hej!
    Koden som du skrev som kommentar på min blogg fungerar inte heller. Det står: kodens gilltihetstid stämmer inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *